top of page
Etsi
  • Writer's pictureVali

Lähestyvä lähtö

Päivitetty: 13. tammik.Herttoniemenranta, pääskyset
Herttoniemenranta vuonna 2017

 

Ensin on suuri unelma ja jos on oikein onnekas, se muuttuu suunnitelmaksi. Siihen vaaditaan rohkeutta. Rohkeus sanoa se ääneen. Asettaa päivämäärä. Toteuttaa suunnitelma.

Pääskyset eivät moisia joudu miettimään. Heille se taitaa olla sisäsyntyistä, halu ja tarve lähteä. Lempilintumme, kesän tuoja. Antaa odottaakin itseänsä monasti. Ei katso kalenteria, vaan tulee lämmön mukana.

Seuraavat kuukaudet mottomme tulee pitää enemmän paikkansa kuin töissä ollessa:

Emme ole siellä missä pitäisi, emmekä ainakaan siihen aikaan.

6.6. ehkä lähdetään. Ehkä ei. Lähdetään sitten vaikka seuraavana päivänä, kun ei ole liikaa tuulta väärästä suunnasta ja se viimeinenkin ikkuna on vaihdettu. Lähdetään Vallisaareen, tai ehkä Jussaröhön nyt ensi alkuun. Ollaan siellä päivä, tai viikko. Nautitaan luonnosta, luetaan kirjoja, kuunnellaan musiikkia. Tai vaihdetaan se ikkuna joka jäi kuitenkin vaihtamatta.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Aruba

bottom of page